fbpx

Popravila telefonov

Popravilo vašega telefona zaupajte profesionalcem.

Servis vašega telefona

Razmišljate o popravilu telefona, kadar vam poči zaslon, se pokvari kamera ali odpove baterija? Ali razmišljate o popravilu ali se raje odločite za njegovo zamenjavo?

Predlagamo vam servis vašega telefona. Vaš telefon bo po popravilu deloval kot nov. S popravilom ne boste potrebovali novega telefona, zato bo prihranek pri denarju velik.

Garancija

Na opravljeno delo Vam nudimo tudi garancijo, saj za svojim delom odločno in ponosno stojimo. Imamo večletne izkušnje na področju popravil mobilnih aparatov, v vsem tem času nismo imeli niti ene ne uspešno rešene reklamacije.

Express popravilo

Večina popravil telefonov pri nas traja manj kot dve uri, za delo uporabljamo dovršeno in sodobno opremo, saj se zavedamo, da lahko le na ta način naši strokovnjaki - profesionalni serviserji opravijo svoje delo kot se spodobi - profesionalno in hitro. Opremo za popravila telefonov redno vzdržujemo ter nadgrajujemo.

Zakaj izbrati popravilo telefona pri nas?

Naš kolektiv se redno izobražuje, vsako leto se tako udeležimo seminarjev in delavnic v Veliki Britaniji kjer širimo svoja znanja, nadgrajujemo tehniko in tako sledimo najnovejšim smernicam ter trendom na področju servisa mobilnih naprav.
LCD KING ni samo express servis, je družina – in na to smo resnično ponosni, menimo, da pregovor “v slogi je moč” še kako drži, zato smo povezani tako pri delu kot tudi izven njega.

Zaupajte nam vaš telefon

Hitro popravilo

Ker ekipa naših serviserjev popravilo opravi expresno hitro in profesionalno. Povprečen čas popravila je manj kot 2 uri.

Bogate izkušnje

Ker imamo bogate, večletne izkušnje s servisiranjem Apple, Samsung ter Huawei naprav

Profesionalna storitev

Ker smo specialisti za zamenjavo poškodovanih ekranov ter menjavo LCD-jev

Ugodno

Vašo napravo popravimo po precej nižji ceni kot naši konkurenti

Originalni deli

Ker so vsi deli, ki jih med servisiranjem zamenjamo original. V vseh letih servisiranja nismo imeli niti ene nerešene pritožbe.

zadovoljne stranke

Naše stranke so zelo cenjene, njihova mnenja si lahko pogledate na naši strani. V času popravila vam zagotovimo nadomestni telefon.

Kontakt

VAS ZANIMA VEČ?