O nas

Kdo smo?

Zakaj smo prava izbira?

  • Uporabljamo samo originalne dele, tako da ste lahko prepričani, da bo vaša popravljena naprava najvišje kakovosti.
  • Popravila običajno opravimo v roku dveh do treh ur v kolikor to ni mozno vam nudimo nadomestni telefon.
  • Zagotavljamo trimesečno garancijo, če bi prišlo do kakršnih koli težav na opravljeni storitvi .
  • Smo eno redkih podjetij, ki ponuja popravila "z vrhunskimi stekli" in celotno storitev zamenjave LCD zaslona, kar pomeni, da lahko vašo napravo popravimo po precej nižji ceni kot naši konkurenti!​

naši začetki

Naš obstoj sega v leto 2014, ko je naš ustanovitelj začel prenavljati LCD zaslone mobilnih telefonov v svoji vrtni lopi. V Veliki Britaniji se je v petih letih naše podjetje razvilo v ekipo osmih članov osebja v dveh poslovnih prostorih. Zdaj smo eden vodilnih strokovnjakov za menjavo stekla ali ekrana na mobilnih telefonih na tem območju, ki skrbi za široko in raznoliko bazo strank. Svoje znanje pa smo želeli prenesti v Slovenijo natančneje v mesto Maribor kjer pa sedaj ponujamo enako profesionalne storitve.

Kaj počnemo?

Nudimo vam hitro, stroškovno učinkovito in profesionalno storitev z uporabo najnovejše opreme in strojev, tako da boste lahko prepričani, da bo vaše popravilo izvedeno po najvišjih standardih. Uporabljamo samo originalne dele in za vsako popravilo je zagotovljena trimesečna garancija. Popravila običajno opravimo v roku dveh do treh ur v kolikor to ni možno vam nudimo nadomestni telefon. Imamo skupino strokovnjakov, ki vam lahko postavijo natančno diagnozo kakršnih koli težav in si močno prizadevajo, da bo vaš telefon po popravilu izgledal kot nov!